Opplev og del!

Det er ufattelig mye flott å oppleve rundt omkring i vårt fantastiske land, og etter retten burde dette dokumenteres fra A til Å – men dette er naturligvis en oppgave som fort kan vise seg å bli overkommelig. Men hvorfor ikke prøve hvis du er en av dem som er glad i å farte rundt og oppleve nye ting?

Det vi snakker om er å starte en aldri så liten opplevelsesblogg eller reiseblogg av et eller annet slag, og dokumentere Norge så godt som man kan. Det er veldig mange som kjører land og strand rundt i Norge med både bobil og campingvogn og informasjonsbehovet kan være stort hvis man velger å lage en side med forskjellige reisetips. Det trenger ikke å være så komplisert og i dag er det veldig enkelt å lage flotte nettsider.

Du kan velge din helt egen vri på det du vil legge ut og hvorfor ikke prøve seg på en aldri så liten guide hvor fokuset ditt er på fricamping utenfor de store campingplassene? Dette vil være veldig nyttig informasjon for de aller fleste og du kan til og med dele opp sidene etter geografisk område. Dette vil gjøre det enkelt for dine lesere å finne frem og hvis du gjør en skikkelig jobb her kan du faktisk få mange lesere som vil kunne dra nytte av kunnskapen din. Ta masse bilder som du legger i sakene dine og som du bruker til å illustrere hvor det er du befinner deg hen, hvor i Norge dette ligger samt forskjellige aktiviteter som man kan bedrive på de ulike stedene.

Dette vil kanskje gjøre det morsommere for deg også, og hvis du virkelig går inn for det så kan det faktisk hende at du kan tjene deg noen kroner på dette. Husk at nettsider som er spesifikke på tema vil kunne komme med veldig relevante annonser til leserne, og det betyr at du kan tjene penger på sidene dine. Annonsører er mer og mer interessert i å spisse seg inn mot målgruppen, og dette kan du altså dra nytte av!